illustrator

جستجو
  • تماس با ما
  • تبلیغات
  • فروشگاه
  • ثبت نام و خرید اشتراک
  • خانه
هدیه تبلیغاتی
64

آموزش ایلوستریتور، Transparency و Graphic Styles در ایلوستریتور

  • دسته: مقدماتی
  • تاریخ: 1388/11/8

آموزش ایلوستریتور، Transparency و Graphic Styles در ایلوستریتور

آموزش ایلوستریتور درس دوازدهم، Transparency و Graphic Styles در ایلوستریتور


افکت های Transparency درها را برای طراحان باز کردند تا بتوانند افکت های چشم نواز تری خلق کنند. شما می توانید به drop shadows افکت transparency اعمال کنید یا mode های مختلف را برای ارتقا سطح تصاویر خود بکار ببرید.اضافه کردن Transparency شما می توانید به تصویر Transparency اضافه کنید، با کم کردن میزان opacity تصویر آنچه که در زیر طرح قرار دارد، قابل مشاهده می شود. به مسیر Window>Transparency بروید تا پنجره Transparency [...]  
  • ادامه مطلب

آموزش ایلوستریتور، ویرایش اشکال، لایه ها و گروه ها

  • دسته: مقدماتی
  • تاریخ: 1388/10/28

آموزش ایلوستریتور، ویرایش اشکال، لایه ها و گروه ها

آموزش ویرایش و تنظیمات در اشکال، لایه ها و گروه ها


از زمانیکه شما کار با عکس و تصویر را آغاز می کنید، لایه ها  شروع به ساخته شدن می کنند. شما باید این لایه ها را در قالب گروه ها سازماندهی و مرتب کنید، بنابراین می توانید لایه ها را به آسانی حرکت داده آنها را ویرایش کنید. ما به شما تصویری را نشان خواهیم داد که قبلا آن را خلق کرده ایم و خواهیم دید چگونه ما لایه ها را نامگذاری می کنیم [...]  
  • ادامه مطلب

آموزش ایلوستریتور طراحی یک پس زمینه انتزاعی

  • دسته: پیشرفته
  • تاریخ: 1389/2/30

آموزش ایلوستریتور طراحی یک پس زمینه انتزاعی

آموزش طراحی یک بک گراند انتزاعی در ایلستریتور


در این آموزش به شما نشان داده می شود چگونه با کمک ابزار Blend در ایلوستریتور یک پس زمینه ی انتزاعی زیبا خلق کنید.  1. گرادینت بک گراندیک پد مستطیلی بسازید و آن را با گرادینت آبی پر کنید. 2. پد های صفحه گرادینتپد دیگری با گرادینت آبی-سیاه بسازید و  Blending Mode آن را به Screen تغییر دهید. این کار باعث ایجاد یک گرادیانت روشن تر از رنگ آبی ایجاد شود. اگر تنظیمات رنگ شما [...]  
  • ادامه مطلب

آموزش ایلوستریتور ساخت لوگوی سه بعدی

  • دسته: پیشرفته
  • تاریخ: 1389/2/30

آموزش ایلوستریتور ساخت لوگوی سه بعدی

آموزش طراحی سه بعدی لوگو در ایلستریتور


در این آموزش، به شما نشان خواهیم داد چگونه در چند دقیقه یک لوگوی دارای طیف رنگ ایجاد کنید. این تکنیک برای طراحی اشیای گرافیکی سه بعدی و آیکن ها بسایر مفید و کاربردی است. 1. متن سه بعدی از ابزار Type استفاده کنید، کلمه ی 3D Logo را تایپ کنید، سپس به مسیر Effect >Warp > Arc بروید و تنظیمات زیر را اجرا کنید: 2. 3D Extrude & Bevelسپس به مسیر Effect > 3D [...]  
  • ادامه مطلب

آموزش ایلوستریتور ساخت دکمه ی شیشه ای

  • دسته: پیشرفته
  • تاریخ: 1389/2/30

آموزش ایلوستریتور ساخت دکمه ی شیشه ای

آموزش فارسی ایلستریتور ساخت دکمه شیشه ای


احتمالا شما نظیر این آموزش را در فتوشاپ دیده اید، اما ما قصد داریم طی سه مرحله ساده در ایلوستریتور یک دکمه ی شیشه ای ایجاد کنیم. 1. ایجاد پد های دایره ایابتدا یک پد دایره ای ایجاد می کنیم و آن را با رنگ نارنجی پر می کنیم. سپس آن را کپی کرده (Ctrl+C) و paste in front می کنیم (Ctrl+F). سایز آن را تقریبا 40% کاهش می دهیم و آن را کمی [...]  
  • ادامه مطلب

آموزش ساخت نمودارهای 3 بعدی در ایلوستریتور

  • دسته: پیشرفته
  • تاریخ: 1392/3/2

آموزش ساخت نمودارهای 3 بعدی در ایلوستریتور

نحوه تبدیل اشکال دوبعدی به اشکال سه بعدی در ایلستریتور


آیا شما هنوز برای گزارش ها و پروژه های خود از نمودارهای دوبعدی بعدی استفاده می کنید؟ در این آموزش به شما نشان خواهیم داد چگونه با استفاده از برنامه ایلوستریتور نمودارهای سه بعدی طراحی کنید. الف. ساخت نمودارابزار نمودار دایره ای (Pie Graph) را انتخاب می کنیم، بر روی صفحه طراحی کلیک می کنیم، سپس 200×200px وارد می کنیم. جدول داده هانمودار جدول داده شما مانند تصویر زیر به طرف جلو حرکت داده [...]  
  • ادامه مطلب

آموزش ایلوستریتور، کار با رنگ و Stroke در نرم افزار ایلوستریتور

  • دسته: مقدماتی
  • تاریخ: 1388/9/17

آموزش ایلوستریتور، کار با رنگ و Stroke در نرم افزار ایلوستریتور

آموزش ایلوستریتور درس دهم، کار با رنگ و Stroke


رنگ کردن اشکال با استفاده از Swatch هابرای رنگ کردن اشیا، پالت Swatches را از مسیر Window>Swatches باز کنید. شئ مورد نظر را انتخاب کرده و هر رنگی را که مایلید از swatch انتخاب نمایید. رنگ کردن اشکال با استفاده از Color Picker راه دیگری که برای رنگ کردن وجود دارد این است که روی آیکن Fill  واقع در پالت ابزار دوبار کلیک کنید، پس از آن پنجره ی Color Picker ظاهر خواهد شد [...]  
  • ادامه مطلب

آموزش ایلوستریتور، ایجاد Compound Paths یا مسیر های مرکب

  • دسته: مقدماتی
  • تاریخ: 1388/9/17

آموزش ایلوستریتور، ایجاد Compound Paths یا مسیر های مرکب

آموزش ایلوستریتور درس نهم، ایجاد Compound Paths یا مسیر های مرکب


تقریبا همه اشیایی که در زندگی روزمره با آنها سرو کار داریم را می توان بوسیله اشکال ساده ابتدایی ساخت. با کشیدن اشکال به کمک ابزار shape و با ترکیب و یا تجزیه ی compound  path می توانیم اشیا و اشکال مورد نظرمان را بسازیم. Compound Path چیست؟ Compound Path از ترکیب حداقل 2 شکل یا شئ ساخته می شود. شما می توانید به این اشکال شکل های دیگری اضافه و یا از آنها کم کنید [...]  
  • ادامه مطلب

آموزش ایلوستریتور، کاربرد براش ها در ایلوستریتور

  • دسته: مقدماتی
  • تاریخ: 1389/1/28

آموزش ایلوستریتور، کاربرد براش ها در ایلوستریتور

آموزش ایلوستریتور درس هشتم، کاربرد براش ها


بااستفاده از ابزار براش می توانید حالات مختلفی را به خطوط  اعمال کنید، این ابزار همچنین در تقلید خطاطی و خوش نویسی، نقاشی کردن و ایجاد حاشیه مورد استفاده قرار می گیرد.کاربرد Brush Stroke  ابزار Brush را انتخاب کنید و یک شکل مورد نظر خود را بکشید، سپس به پالت Brushes رفته و براش crayon را انتخاب کنید تا این افکت اعمال شود. کاربرد براش های calligraphy جهت اعمال این براش به خطوط دلخواه ابتدا مسیر [...]  
  • ادامه مطلب

آموزش ایلوستریتور، رسم کردن اشکال با ابزار Pen

  • دسته: مقدماتی
  • تاریخ: 1390/4/28

آموزش ایلوستریتور، رسم کردن اشکال با ابزار Pen

آموزش ایلوستریتور درس پنجم، نقاشی کردن با ابزار Pen


یادگیری روش استفاده از ابزار Path در Illustrator بسیار سخت است و معمولا هفته ها وقت لازم است تا بتوان آن را یاد گرفت و اغلب تازه کارها آن را با نا امیدی نا تمام باقی می گذارند در حالیکه هنوز در این فکرند که چگونه می توان با این ابزار کار کرد. بنابراین تسلیم نشوید و هر روز کار کردن با آن را تمرین کنید حتما به زودی قادر خواهید بود با کمک [...]  
  • ادامه مطلب
  • صفحه 64 از 65
  • صفحه اول
  • ...
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65

تبلیغات

تبلیغات